Returns/Refunds Policy

Va multumim ca utilizati serviciile IPTV – FoxTvRo

  1. FoxTvRo oferă clienților servicii de difuzare canalelor tv online în format iptv compatibil cu toate dispozitivele si aplicatiile destinate IPTV prin acces online, doar prin intermediul internetului, incepand cu test de 48 ore si posibilitatea de abonare pe diferite perioade alese de client dupa perioada de test 48 de ore in care a fost satisfacut si a decis abonarea.

FoxTvRo garantează clienților și se angajează să mențină servicii on-line cu numărul minim de 170 de canale TV Românesti, așa cum a fost oferită clientului în perioada  de test 48 de ore.FoxTvRo nu se face resposabil de dispozitivele folosite de client si nici de banda pasanta de internet de la furnizorul sau si nu garantam pentru ele.

Politica Refund

  1. FoxTvRo își rezervă dreptul și se angajează să informeze clientul vizibil pe site in cazul unui incident de natura hardware doar daca acesta durează mai mult de 12 ore și se angajează să remedieze incidentul în decurs de 24-48h, in caz contrar clientul poate cere rambursarea daca problema tehnica nu a fost remediata in 48h.

Conditii Refund

  1. FoxTvRo oferă clientului posibilitatea de rambursare în primele 7 zile de la data achiziționării serviciului, prin aceeași metodă de plată.

Condiții de rambursare:

FoxTvRo nu ramburseaza clientul care NU  detine un dispozitiv si o aplicatie recomandata de noi in tutoriale de pe site in zona tutoriale si a achizitionat serviciul fara sa consulte recomandarile noastre sau nu a cerut asistenta tehnica la supportul tehnic FoxTvRo prin whatsapp: +33760790519.

NU a efectuat corect setarea pe dispozitv si aplicatie si nici nu a cerut asistenta tehnica.

NU a cooperat corect cu instructiunile oferite de supportul tehnic si nu a reusit conectarea.

NU a respectat conectarea pe numar de dispozitive simultan/locatie/ip asa cum este licenta achizitionata.

Procentaje returnare bani (refund)

1 zi = 100% rambursare

2 zile = 75% rambursare

5 zile = 50% rambursare

7 zile = 25% rambursare

După 7 zile = 0% rambursare

Daca ati platit prin carduri de debit returnarile sunt procesate si adaugate in acelasi cont bancar, insa procesatorul de plati poate sa proceseze aceste cereri pana si la 20 (de) zile.

Sunt cazuri de returnari a banilor care dureaza chiar si pana la 90 (de) zile. Aceste lucruri nu depind de noi.

Va recomandam ca in cazul in care doriti o returnare de bani sau sunteti nemultumiti in vreun fel sa ne contactati in privat astfel incat sa solutionam problema. De cele mai multe ori prin comunicare se rezolva orice lucru, iar asta va recomandam si noi.

Contacteaza-ne

Pentru rambursări, vă rugăm să ne contactați prin:

1-Sistemul de Ticket din contul Fox.

2-E-mail: [email protected] foxtvro.net.