Termeni si Conditi FoxTvRo

Acești termeni și condiții conturează regulile și regulamentele privind utilizarea site-ului FoxTvRo si serviciile oferite clientilor prin intermediul lui.

1.Prin accesarea acestui site presupunem că acceptați acești termeni și condiții.

 Nu continuați să utilizați FoxTvRo dacă nu sunteți de acord să luați toți termenii și condițiile menționate în această pagină si nici un serviciu nu poate fi achizitionat fara sa semnati electronic la inregistrare.

Următoarea terminologie se aplică acestor Termeni și Condiții, privind declarația de confidențialitate și declarație de respingere a răspunderii și toate acordurile: "Client" si Companie "FoxTvRo"

Persoana care se loghează si utilizeaza serviciile furnizate de "FoxTvRo"  pe acest site și respectă Termenii și condițiile acceptate electronic la inregistrare .

 Toți termenii se referă la oferta, acceptarea și luarea în considerare a plăților necesare pentru realizarea procesului de acces la serviciile achizitionate cu asistență tehnica prin Ticket si tutorialele puse la dispozitie vizibil pe site FoxTvRo pentru client în modul cel mai adecvat, în scopul expres de a satisface nevoile clientului în ceea ce privește furnizarea serviciilor declarate pe site FoxTvRo, în conformitate cu și sub rezerva legii dominante din tara care accesati servicul.

2. FoxTvRo oferă clienților servicii de difuzare canalelor tv online în format iptv compatibil cu toate dispozitivele si aplicatiile destinate IPTV prin acces online, doar prin intermediul internetului incepand cu test de 48 ore si posibilitatea de abonare pe diferite perioade alese de client dupa perioada de test 48 de ore in care a fost satisfacut si a decis abonarea.

FoxTvRo garantează clienților și se angajează să mențină servicii on-line cu numărul minim de 170 de canale TV Românesti, așa cum a fost oferită clientului în perioada  de test 48 de ore.FoxTvRo nu se face resposabil de dispozitivele folosite de client si nici de banda pasanta de internet de la furnizorul sau si nu garantam pentru ele.

3. FoxTvRo își rezervă dreptul de a adăuga unul sau mai multe canale pentru a îmbunătăți grila și a elimina unul sau mai multe canale dacă acestea afectează întregul sistem pentru o performanță bună. FoxTvRo se angajează să informeze clientul cu privire la orice modificare aduse grilei de canale și aceasta va fi vizibilă pe site in zona canale din meniu.

4. FoxTvRo își rezervă dreptul și se angajează să informeze clientul vizibil pe site in cazul unui incident de natura  hardware doar daca acesta durează mai mult de 12 ore și se angajează să remedieze incidentul în decurs de 24-48h, in caz contrar clientul poate cere rambursarea daca problema tehnica nu a fost remediata in 48h.

5.Licența FoxTvRo achiziționată este doar  în interes si uz  personal si nu poate fi facuta public  prietenilor sau cunoscuților și trebuie  respectata conectarea așa cum este descrisa pe pachet la achiziționare numar de dispozitive simultan/locatie/ip, în caz contrar vor fi suspendate fără nici un avertisment, indiferent de perioada în care este abonat la serviciul nostru.

6. FoxTvRo oferă clientului posibilitatea de rambursare în primele 7 zile de la data achiziționării serviciului, prin aceeași metodă de plată.

Condiții de rambursare:

FoxTvRo nu ramburseaza clientul care NU  detine un dispozitiv si o aplicatie recomandata de noi in tutoriale de pe site in zona tutoriale si a achizitionat serviciul fara sa consulte recomandarile noastre sau nu a cerut asistenta tehnica la supportul tehnic FoxTvRo prin Ticket.

NU a efectuat corect setarea pe dispozitv si aplicatie si nici nu a cerut asistenta tehnica.

NU a cooperat corect cu instructiunile oferite de supportul tehnic si nu a reusit conectarea.

NU a respectat conectarea pe numar de dispozitive simultan/locatie/ip asa cum este licenta achizitionata.

1 zi = 100% rambursare

2 zile = 75% rambursare

5 zile = 50% rambursare

7 zile = 25% rambursare

După 7 zile = 0% rambursare

Pentru rambursări, vă rugăm să ne contactați prin:

1-Sistemul de Ticket din contul FoxTvRo

4.Platile sunt foarte bine securizate de procesatorul de plati online , FoxTvRo nu stocheaza informații bancare personale.

 Friday, March 9, 18

« înapoi